تنش‌های دیپلماتیک بر بازار طلا تاثیر گذاشت

محمد-ولی

عبادالله محمد ولی رئیس اتحادیه صادرکنندگان و تولیدکنندگان طلا، جواهر، نقره و سنگ‌های قیمتی در گفت‌وگو با خبرگزاری ایسنا گفت: قطع روابط ایران با عربستان سعودی و کشورهای دیگری نظیر بحرین و سودان تاثیر چندانی بر فعالیت های تجاری و اقتصادی ندارد و در حوزه طلا بازار‌های جایگزینی مانند افغانستان را داریم که مذاکرات بسیار خوب و مناسبی در این زمینه صورت گرفته است.

تجارت طلای ایران بیشتر با کشورهای  “بلوک شرق” و “خاورمیانه” است

او  با بیان اینکه در زمینه طلا بیشتر با کشورهای بلوک شرق و خاورمیانه روابط تجاری داریم،‌ افزود: در بخش صادرات طلا با عربستان سعودی و بحرین روابط ضعیفی داشتیم که البته آمار صادرات با کشور امارات اندکی بهتر است.

رئیس اتحادیه صادرکنندگان و تولیدکنندگان طلا، جواهر، نقره و سنگ‌های قیمتی با بیان این‌که بیشتر صادرات طلا به کشورهایی مثل ترکیه و عراق صورت می‌گیرد، افزود: اوکراین، تایلند و یا هنگ‌کنگ نیز از جمله کشورهایی هستند که صادرات طلا داریم ولی با توجه به‌ رکودی که در چند سال اخیر شاهد بودیم این موضوع کمتر صورت می‌گرفت.

80 درصد کشورها خواهان مصنوعات طلای ایران هستند

او  با بیان این‌که حدود  80% مصنوعات و تولیدات طلای ایران به کشورهای دیگر صادر می‌شود، گفت: یکی از مشکلات اساسی ما قیمت تمام شده است، چراکه قیمت تمام شده ما نسبت به رقبایمان بالاست که حمایت‌های مالی و مشوق‌های صادراتی می‌تواند تاثیرات بسیار ی در این بخش داشته باشد تا قادر باشیم در بازار‌های رقابتی حضوری موفق تر داشته باشیم.

به گفته محمدولی، حدود 70 تا 80 درصد کشورها خواهان مصنوعات طلای ایرانی از کارهای سبک تا مصنوعات سنگین هستند.

در پی به شهادت رساندن شیخ باقرالنمر توسط دولت خونخوار آل سعود و بالا گرفتن احساسات مسلمانان جهان نسبت به این اقدام وحشیانه به خصوص شدت واکنش برخی هموطنان‌مان در برابر سفارت عربستان ، این کشور روابط دیپلماتیک خود با ایران را قطع کرد و بحرین و سودان هم نسبت به قطع روابط با ایران اقدام کردند.

  • مدیریت سایت
  • ۱۳۹۴/۱۰/۱۵
  • 1767
  • 0

مطالب مرتبط

تعداد دیدگاه ها (0)